Si po përballen me Covid-19 në Gjermani?

Mjekja Marsela Ceno, e cila jeton dhe punon në Gjermani, e ftuar në “Dita Jonë”, tregon më shumë për rastin e suksesshëm gjerman, ku raporti mes rasteve me koronavirus dhe viktimave mbetet ndër më të ulëtit në botë.