Si ta siguroni Whatsapp-in?

Si çdo të mërkurë profesori i teknologjisë Niko Tahiraj nga “School of Infomatics” me të cilin sot do të flasim për përdorimin e internetit në blegtori. Do të shohim sot sesi teknologjia sot po ndikon zooteknikën. Do të mësojmë për gardhet virtuale dhe në fund, disa këshilla për ta bërë aplikacionin tuaj Whatsapp, të pakalueshëm nga hackerat.