Si të dallojmë lajmet e rreme dhe propagandën në mediat shqiptare?

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 10:12

Si të dallojmë lajmet e rreme dhe propagandën në mediat shqiptare?

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 10:12

Në Dita Jonë me Aulona Minga dhe Blendi Salaj I ftuar: Emiliano Kaziaj - ekspert i medias