Si të kursejmë energjinë? Këshilla se si t’i përdorim elektroshtëpiaket

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:15

Si të kursejmë energjinë? Këshilla se si t’i përdorim elektroshtëpiaket

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:15

Kriza energjetike dhe çmimet e larta për energjinë në prag të muajve të dimrit, kanë rikthyer vëmendjen te kursimi. Përmes disa veprimeve të thjeshta, por edhe duke përzgjedhur me kujdes elektroshtëpiaket që blejmë, mund të shfrytëzojmë në mënyrë më eficiente energjinë elektrike.

Si të kursejmë energjinë? Këshilla se si t’i përdorim elektroshtëpiaket

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:15

Kriza energjetike dhe çmimet e larta për energjinë në prag të muajve të dimrit, kanë rikthyer vëmendjen te kursimi. Përmes disa veprimeve të thjeshta, por edhe duke përzgjedhur me kujdes elektroshtëpiaket që blejmë, mund të shfrytëzojmë në mënyrë më eficiente energjinë elektrike.