Si të përfitojmë ekonomikisht nga negociatat?

Publikuar më: 20/7/2022, ora 18:20

Si të përfitojmë ekonomikisht nga negociatat?

Publikuar më: 20/7/2022, ora 18:20

Ndryshime rrënjësore në rrafshin legjislativ e fiskal me qëllim përmirësimin e klimës së biznesit. Është ky propozimi që ekspertët bëjnë me qëllim që vendi të përfitojë ekonomikisht nga çelja e negociatave me Bashkimin Europian. Bujqësia, turizmi, tregtia, prodhimi e kryesisht fasonët, industria nxjerrëse e përpunuese si dhe teknologjia e informacionit pritet të jenë sektorët që do të përfitojnë më shumë nga avancimi i Shqipërisë drejt Bashkimit Europian.

Si të përfitojmë ekonomikisht nga negociatat?

Publikuar më: 20/7/2022, ora 18:20

Ndryshime rrënjësore në rrafshin legjislativ e fiskal me qëllim përmirësimin e klimës së biznesit. Është ky propozimi që ekspertët bëjnë me qëllim që vendi të përfitojë ekonomikisht nga çelja e negociatave me Bashkimin Europian. Bujqësia, turizmi, tregtia, prodhimi e kryesisht fasonët, industria nxjerrëse e përpunuese si dhe teknologjia e informacionit pritet të jenë sektorët që do të përfitojnë më shumë nga avancimi i Shqipërisë drejt Bashkimit Europian.