Si u diskriminuan fëmijët romë dhe egjiptianë në shkollën e Korçës me një hamburger?

Publikuar më: 9/6/2022, ora 21:56

Si u diskriminuan fëmijët romë dhe egjiptianë në shkollën e Korçës me një hamburger?

Publikuar më: 9/6/2022, ora 21:56

Avokati Gentian Seriani solli rastin e çuditshëm të diskriminimit në shkollën “Naim Frashëri” në Korçë, ku përmes një VKM-je, fëmijëve romë dhe egjiptianë iu ofrua një hamburger falas.

Si u diskriminuan fëmijët romë dhe egjiptianë në shkollën e Korçës me një hamburger?

Publikuar më: 9/6/2022, ora 21:56

Avokati Gentian Seriani solli rastin e çuditshëm të diskriminimit në shkollën “Naim Frashëri” në Korçë, ku përmes një VKM-je, fëmijëve romë dhe egjiptianë iu ofrua një hamburger falas.