Si u sulmua TIMS?! Çfarë paralajmëroi një vit më parë Microsoft për sistemet?

Publikuar më: 23/9/2022, ora 15:26

Si u sulmua TIMS?! Çfarë paralajmëroi një vit më parë Microsoft për sistemet?

Publikuar më: 23/9/2022, ora 15:26

Raporti i publikuar nga FBI lidhur me sulmin kibernetik ndaj Shqipërisë tregon dhe mekanizmin se si hakerat sulmuan sistemin TIMS të policisë. Diçka e tillë është bërë përmes një mënyre, të cilin vetë Microsoft e kishte paralajmëruar një vit më parë, ndërsa shpjegonte dhe se si duhej të mbroheshim.

Si u sulmua TIMS?! Çfarë paralajmëroi një vit më parë Microsoft për sistemet?

Publikuar më: 23/9/2022, ora 15:26

Raporti i publikuar nga FBI lidhur me sulmin kibernetik ndaj Shqipërisë tregon dhe mekanizmin se si hakerat sulmuan sistemin TIMS të policisë. Diçka e tillë është bërë përmes një mënyre, të cilin vetë Microsoft e kishte paralajmëruar një vit më parë, ndërsa shpjegonte dhe se si duhej të mbroheshim.