Siguri për vendin dhe rajonin, Finlanda kalon pengesën e fundit për në NATO, Suedia jo

Publikuar më: 31/3/2023, ora 13:16

Siguri për vendin dhe rajonin, Finlanda kalon pengesën e fundit për në NATO, Suedia jo

Publikuar më: 31/3/2023, ora 13:16

Finlanda do të bëhet anëtari i 31-të i NATO-s pasi parlamenti turk votoi për ti dhënë dritën jeshile kërkesës së shtetit nordik, për t’iu bashkuar aleancës ushtarake. Qytetaret dhe udhëheqësit në Helsinki përshëndetën këtë zhvillim duke theksuar se do te sjelle me shume siguri jo vetëm për vendin, por mbarë rajonin.

Siguri për vendin dhe rajonin, Finlanda kalon pengesën e fundit për në NATO, Suedia jo

Publikuar më: 31/3/2023, ora 13:16

Finlanda do të bëhet anëtari i 31-të i NATO-s pasi parlamenti turk votoi për ti dhënë dritën jeshile kërkesës së shtetit nordik, për t’iu bashkuar aleancës ushtarake. Qytetaret dhe udhëheqësit në Helsinki përshëndetën këtë zhvillim duke theksuar se do te sjelle me shume siguri jo vetëm për vendin, por mbarë rajonin.