Siguria e brishtë e veriut, pas 2 ditësh tensione, Mitrovica i kthehet normalitetit

Publikuar më: 2/8/2022, ora 19:54

Siguria e brishtë e veriut, pas 2 ditësh tensione, Mitrovica i kthehet normalitetit

Publikuar më: 2/8/2022, ora 19:54

Ashtu si në shtatorin e vitit 2021 bllokada serbe në pikat kufitare në veri të Kosovës tensionoi situatën. Jarinja dhe Bërnjaku u bllokuan sërish me makinat e tonazhit të rëndë ndërsa disa udhëtarë me dhunë. 11 shtetas kosovarë u sulmuan nga serbë përgjatë hyrjes së tyre në territorin e Kosovës ndërsa për rastin asnjë person nuk u arrestua.

Siguria e brishtë e veriut, pas 2 ditësh tensione, Mitrovica i kthehet normalitetit

Publikuar më: 2/8/2022, ora 19:54

Ashtu si në shtatorin e vitit 2021 bllokada serbe në pikat kufitare në veri të Kosovës tensionoi situatën. Jarinja dhe Bërnjaku u bllokuan sërish me makinat e tonazhit të rëndë ndërsa disa udhëtarë me dhunë. 11 shtetas kosovarë u sulmuan nga serbë përgjatë hyrjes së tyre në territorin e Kosovës ndërsa për rastin asnjë person nuk u arrestua.