“Siguria e rajonit, në rrezik”, Berisha: Shkak, ndikimi rus dhe plagët e pashërura të konflikteve

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:26

“Siguria e rajonit, në rrezik”, Berisha: Shkak, ndikimi rus dhe plagët e pashërura të konflikteve

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:26

Nga Azerbajxhani, ku prej ditësh po merr pjesë në forumin e 9 global, Sali Berisha paralajmëroi se siguria në rajonin e Ballkanit është në rrezik.