Siguria e rajonit, Ruçi: Europa, stereotipe të rrezikshme ndaj Ballkanit

“Europa Perëndimore po ushqen stereotipe të rrezikshme nga Ballkani Perëndimor dhe Europa Juglindore”. Kështu u shpreh Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, gjatë takimit vjetor të komisioneve parlamentare të Sigurisë dhe Mbrojtjes që u mbajt në Tiranë.