Siguria kibernetike, kompania amerikane “Jones Group” do të ketë akses te çdo sistem digjital

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:56

Siguria kibernetike, kompania amerikane “Jones Group” do të ketë akses te çdo sistem digjital

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:56

Qeveria ka zbardhur e publikuar në Fletoren Zyrtare kontratën me kompaninë “Jones Group”. Shoqëria amerikane e specializuar në fushën e mbrojtjes kibernetike do të identifikojë infrastrukturën kritike dhe do të monitorojë funksionimin e Qendrës Shqiptare të Operacioneve të Sigurisë Kibernetike.

Siguria kibernetike, kompania amerikane “Jones Group” do të ketë akses te çdo sistem digjital

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:56

Qeveria ka zbardhur e publikuar në Fletoren Zyrtare kontratën me kompaninë “Jones Group”. Shoqëria amerikane e specializuar në fushën e mbrojtjes kibernetike do të identifikojë infrastrukturën kritike dhe do të monitorojë funksionimin e Qendrës Shqiptare të Operacioneve të Sigurisë Kibernetike.