Siguria kombëtare, sa preket vendi ynë, Irani dhe muret rrethues që na mbrojnë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 20:48

Siguria kombëtare, sa preket vendi ynë, Irani dhe muret rrethues që na mbrojnë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 20:48

Adrian Shtuni, ekspert i sigurisë dhe politikës së jashtme, foli në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për sulmet kibernetike të Iranit në Shqipëri dhe sigurinë kombëtare të vendit tonë.

Siguria kombëtare, sa preket vendi ynë, Irani dhe muret rrethues që na mbrojnë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 20:48

Adrian Shtuni, ekspert i sigurisë dhe politikës së jashtme, foli në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për sulmet kibernetike të Iranit në Shqipëri dhe sigurinë kombëtare të vendit tonë.