Siguria në rajon, tre presidentë kundër ndryshimit të kufijve – A2

Siguria në rajon, tre presidentë kundër ndryshimit të kufijve

Në konferencën mbi sfidat e sigurisë në Ballkan, organizuar nga qendra “Marshall”, në fokus ishte dialogu mes Kosovës dhe Serbisë.

Presidenti Ilir Meta dhe ish-presidentët Atifete Jahjaga e Bujar Nishani dënuan tezat për ndryshim kufijsh në rajonin tonë.