Siguria rrugore, ekspertët: Të hiqet miti i kundërvajtësve të fortë në rrugë

Publikuar më: 9/5/2022, ora 16:28

Siguria rrugore, ekspertët: Të hiqet miti i kundërvajtësve të fortë në rrugë

Publikuar më: 9/5/2022, ora 16:28

Aksidenti i rëndë i ndodhur në fundjavë në Tiranë ka ngritur pikëpyetje mbi sigurinë rrugore apo dhe mënyrën se si ngjarje të tilla duhet të parandalohen.

Siguria rrugore, ekspertët: Të hiqet miti i kundërvajtësve të fortë në rrugë

Publikuar më: 9/5/2022, ora 16:28

Aksidenti i rëndë i ndodhur në fundjavë në Tiranë ka ngritur pikëpyetje mbi sigurinë rrugore apo dhe mënyrën se si ngjarje të tilla duhet të parandalohen.