Siguria rrugore, Shkreli: Nismë në edukimin e brezit të ri për sinjalistikën

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Artan Shkreli, tha se edukimi i brezit të ri për sinjalistikën rrugore, por edhe çështje të tjera që lidhen me drejtimin e automjeteve parandalojnë aksidentet dhe shpëtojnë jetë.

Shkarkoni aplikacionin e A2