Siguria ushqimore, testi i radhës që duhet kaluar për të fituar besimin e konsumatorëve

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:11

Siguria ushqimore, testi i radhës që duhet kaluar për të fituar besimin e konsumatorëve

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:11

Siguria ushqimore është testi i radhës që Shqipëria duhet të kalojë. në këtë drejtim sipas Ministrisë së Bujqësisë, vendi duhet të punojë në drejtim të ngritjes së një rrjeti laboratorësh e inspektoratesh si dhe të forcojë sistemet e Analizës së Rrezikut dhe ai i Kontrollit të Brendshëm.

Siguria ushqimore, testi i radhës që duhet kaluar për të fituar besimin e konsumatorëve

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:11

Siguria ushqimore është testi i radhës që Shqipëria duhet të kalojë. në këtë drejtim sipas Ministrisë së Bujqësisë, vendi duhet të punojë në drejtim të ngritjes së një rrjeti laboratorësh e inspektoratesh si dhe të forcojë sistemet e Analizës së Rrezikut dhe ai i Kontrollit të Brendshëm.