Sigurimi ndaj tërmeteve, AmCham: Nuk duhet të jetë i detyrueshëm dhe vetëm në dorë të shtetit

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:26

Sigurimi ndaj tërmeteve, AmCham: Nuk duhet të jetë i detyrueshëm dhe vetëm në dorë të shtetit

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:26

Nisma e qeverisë e cila detyron qytetarët të sigurojnë apartamentet ndaj tërmetet vlerësohet si e nxituar dhe e pakonsultuar nga Dhoma Amerikane e Tregtisë.