“Sikur je tapë o burrë i dheut”, sherr në Komisionin e Edukimit mes Lelës dhe deputetëve – A2

“Sikur je tapë o burrë i dheut”, sherr në Komisionin e Edukimit mes Lelës dhe deputetëve

Paraditen e së enjtes u mblodh Komisioni për Edukimin, ku u diskutua për paketën antishpifje.