Silva Caka në “Absolut 4”: Në Tiranë do të marrim 10 mandate

Kandidatja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Silva Caka u shpreh në “Absolut 4” se synimi i subjektit ku ajo bën pjesë në qarkun e Tiranës është të përmirësojë rezultatin e arritur në zgjedhjet e 2017 dhe të fitojë 10 mandate.