Simptomat dhe rrezikshmëria e Omicron, nga ndryshon ai nga Delta?

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 20:18

Simptomat dhe rrezikshmëria e Omicron, nga ndryshon ai nga Delta?

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 20:18

“Shifrat në Shqipëri janë shumë herë më të ulëta se sa në Britaninë e Madhe. Shifrat nuk komandojnë vendimin, nuk e justifikojnë këtë vendimmarrje”.