Simptomat e Covid-19 te fëmijët, skuqje dhe mungesë energjie

Teksa shumë po kthehen në shkollë, numrat e fundit të koronavirusit shtojnë hezitimin e prindërve. “Kemi pasur 90 vdekje te fëmijët në Shtetet e Bashkuara, vetëm në muajt e fundit”, u shpreh Sean O’Leary, doktor.