Simptomat e rrezikshme, Brataj tregon sa kohë duhet për të shpëtuar jetë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 09:13

Simptomat e rrezikshme, Brataj tregon sa kohë duhet për të shpëtuar jetë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 09:13

Kur duhet marrë në telefon urgjenca kombëtare? Drejtor i Qendrës Kombëtare të Urgjencës Skënder Brataj ndau në “Dita Jonë” disa këshilla ku duhet ndërhyrë urgjentisht. Sipas tij janë disa simptoma si dhimbjet e gjoksit, që kanë të bëjnë me zemrën dhe infarktin, po kështu edhe hemoragjitë, apo iktusi cerebral, për të cilat duhet ndërhyrë në kohë.

Simptomat e rrezikshme, Brataj tregon sa kohë duhet për të shpëtuar jetë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 09:13

Kur duhet marrë në telefon urgjenca kombëtare? Drejtor i Qendrës Kombëtare të Urgjencës Skënder Brataj ndau në “Dita Jonë” disa këshilla ku duhet ndërhyrë urgjentisht. Sipas tij janë disa simptoma si dhimbjet e gjoksit, që kanë të bëjnë me zemrën dhe infarktin, po kështu edhe hemoragjitë, apo iktusi cerebral, për të cilat duhet ndërhyrë në kohë.