Sindroma e rrallë te fëmijët, ekspertët në SHBA dhe Britani: E lidhur me Covid-19

Dhjetëra fëmijë në Britaninë e Madhe dhe Shtetet e Bashkuara janë prekur nga një sëmundje e rrallë inflamatore, e lidhur me koronavirusin. Gjithashtu, në pjesë të tjera të Europës si Spanjë, Itali e Francë janë regjistruar raste të fëmijëve me sëmundjen që mund të shkaktojë simptoma të ngjashme me sindromën e shokut toksik.