Sinjalizoi zyrtarin në përgjim, kryesekretarja e Prokurorisë së Tiranës hetohet për nxjerrje sekreti

Publikuar më: 8/8/2022, ora 16:55

Sinjalizoi zyrtarin në përgjim, kryesekretarja e Prokurorisë së Tiranës hetohet për nxjerrje sekreti

Publikuar më: 8/8/2022, ora 16:55

Prokuroria e Tiranës ka nisur një hetim ndaj kryesekretares së institucionit. Ajo dyshohet se ka dekonspiruar një hetimin e një zyrtari të rrugëve, duke e vënë në dijeni se po përgjohej. Aktualisht zyrtarja e prokurorisë është pezulluar nga detyra dhe po hetohet në masën "detyrim për paraqitje".

Sinjalizoi zyrtarin në përgjim, kryesekretarja e Prokurorisë së Tiranës hetohet për nxjerrje sekreti

Publikuar më: 8/8/2022, ora 16:55

Prokuroria e Tiranës ka nisur një hetim ndaj kryesekretares së institucionit. Ajo dyshohet se ka dekonspiruar një hetimin e një zyrtari të rrugëve, duke e vënë në dijeni se po përgjohej. Aktualisht zyrtarja e prokurorisë është pezulluar nga detyra dhe po hetohet në masën "detyrim për paraqitje".