Sipërmarrjet Startup, gara në Tiranë mbledh 200 të rinj nga rajoni

Përditësuar më: 18/11/2021, ora 14:59

Sipërmarrjet Startup, gara në Tiranë mbledh 200 të rinj nga rajoni

Përditësuar më: 18/11/2021, ora 14:59

Tirana do të presë këtë fundjavë organizatat më të mëdha mbështetëse të inovacionit në Ballkan. Techstars Startup Weekend Balkans bën bashkë 6 shtete të Ballkanit Perëndimor në edicionin e parë që organizohet nga Oficina Innovation Hub. Ky event do të mbështesë 200 të rinj në rrugën e tyre drejt inovacionit dhe krijimit të sipërmarrjeve të qëndrueshme. Në sfidën 3-ditore, yjet e teknologjisë do të monitorohen për të ndërtuar zgjidhje dhe për të bashkëpunuar në një mjedis konstruktiv. Konkursi Startup Weekend Balkans do të fokusohet në sfidat që kanë të bëjnë me: Energji, Kripto & Blockchain, Siguria kibernetike, Telekomunikacion, Turizëm & AgriTech, Financa Dixhitale, Tregtia Online. Për fituesit e garës më të madhe në rajon janë rezervuar çmime që kapin vlerën 25,000 Euro. Për të dhënë detaje më shumë ishin të ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN Arjan Ymeri, drejtor ekzekutiv, Oficina Innovation Hub, si dhe Edison Sinani, programues.

Sipërmarrjet Startup, gara në Tiranë mbledh 200 të rinj nga rajoni

Përditësuar më: 18/11/2021, ora 14:59

Tirana do të presë këtë fundjavë organizatat më të mëdha mbështetëse të inovacionit në Ballkan. Techstars Startup Weekend Balkans bën bashkë 6 shtete të Ballkanit Perëndimor në edicionin e parë që organizohet nga Oficina Innovation Hub. Ky event do të mbështesë 200 të rinj në rrugën e tyre drejt inovacionit dhe krijimit të sipërmarrjeve të qëndrueshme. Në sfidën 3-ditore, yjet e teknologjisë do të monitorohen për të ndërtuar zgjidhje dhe për të bashkëpunuar në një mjedis konstruktiv. Konkursi Startup Weekend Balkans do të fokusohet në sfidat që kanë të bëjnë me: Energji, Kripto & Blockchain, Siguria kibernetike, Telekomunikacion, Turizëm & AgriTech, Financa Dixhitale, Tregtia Online. Për fituesit e garës më të madhe në rajon janë rezervuar çmime që kapin vlerën 25,000 Euro. Për të dhënë detaje më shumë ishin të ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN Arjan Ymeri, drejtor ekzekutiv, Oficina Innovation Hub, si dhe Edison Sinani, programues.