“Sirena e akullit”, notarja kiliane kalon me not mes dy oqeaneve

Publikuar më: 16/6/2022, ora 08:36

“Sirena e akullit”, notarja kiliane kalon me not mes dy oqeaneve

Publikuar më: 16/6/2022, ora 08:36

Notarja kiliane Barbara Hernandez bëri të ditur se kishte shënuar një rekord botëror Guinness pasi notoi midis Oqeanit Paqësor dhe Atlantikut në Cabo de Hornos, në Kilin jugor. Hernandez theu rekordin Guinness duke notuar një milje detare në 15 minuta dhe tre sekonda në shkurt.

“Sirena e akullit”, notarja kiliane kalon me not mes dy oqeaneve

Publikuar më: 16/6/2022, ora 08:36

Notarja kiliane Barbara Hernandez bëri të ditur se kishte shënuar një rekord botëror Guinness pasi notoi midis Oqeanit Paqësor dhe Atlantikut në Cabo de Hornos, në Kilin jugor. Hernandez theu rekordin Guinness duke notuar një milje detare në 15 minuta dhe tre sekonda në shkurt.