Siria, Botërori, oligarkët dhe Trump… 20 vitet e Putin në pushtet (pjesa e dytë)

Vladimir Putin ka pasur një presidencë të gjatë dhe me jo pak ngjarje që e kanë shënjuar drejtimin e shtetit prej tij.

Kjo pjesë e dytë e “Dëshmi”, për 20 vitet e Vladimir Putin në pushtet, nis me ndërhyrjen në Siri, më të madhen ndër dekada në lindjen e Mesme, duke e kthyer kështu valën e konfliktit në favor të mikut të tij, presidentit Bashar al Asad.