Sistemi i gjobave jashtë funksioni, asnjë mundësi për pagesë, shkeljet do të hidhen manualisht

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:49

Sistemi i gjobave jashtë funksioni, asnjë mundësi për pagesë, shkeljet do të hidhen manualisht

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:49

Kushdo që ka marrë një gjobë ditët e fundit dhe ka dashur ta paguajë, mund të ketë konstatuar një problem. Sistemi i Policisë së Shtetit është jashtë funksionit. Pas interesimit të A2 CNN, Policia e Shtetit nuk mundi të konfirmonte se cilët sisteme, krahas gjobës janë jofunksionale, edhe pse burime për televizionin tregojnë se thuajse çdo lidhje me institucionet e tjera është jashtë përdorimi.

Sistemi i gjobave jashtë funksioni, asnjë mundësi për pagesë, shkeljet do të hidhen manualisht

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:49

Kushdo që ka marrë një gjobë ditët e fundit dhe ka dashur ta paguajë, mund të ketë konstatuar një problem. Sistemi i Policisë së Shtetit është jashtë funksionit. Pas interesimit të A2 CNN, Policia e Shtetit nuk mundi të konfirmonte se cilët sisteme, krahas gjobës janë jofunksionale, edhe pse burime për televizionin tregojnë se thuajse çdo lidhje me institucionet e tjera është jashtë përdorimi.