Sistemi zgjedhor, shoqëria civile në pritje të vendimeve politike

Ndryshimi i sistemit zgjedhor është një nga kërkesat e shoqërisë civile në kuadër të reformës zgjedhore. Përfaqësuesi i “Nismës Thurje”, Endrit Shabani tregon në aty arsyet përse duhet ndryshuar sistemi aktual dhe hapat që do të ndjekë shoqëria civile.