Situata e pandemisë, disa vatra aktive në vend

Situata shqetësuese e numrave të të infektuarve me Covid-19 në vendin tonë vijon dhe tanimë vatrat janë përhapur edhe në qytete të tjera të vendit. Korrespondentët e A2 sjell situatën aktuale nga qyteti i Korçës, Durrësit dhe Shkodrës.