Situata e pandemisë, rekomandimet për kombinimet për dozën e tretë

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:22

Situata e pandemisë, rekomandimet për kombinimet për dozën e tretë

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:22

Gazetarja Ornela Joti jep detaje mbi situatën pandemike në vend, dhe tregon mbi këshillat e mjekëve mbi kombinimet e mundshme të dozave të treta të vaksinës.