Situata e rendit, Lamallari: Po bashkëpunojmë me partnerët e Europol

Zv/ministri i Brendshëm, Besfort Lamallari ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2, ku bëri një përmbledhje të situatës së rendit në vend si dhe foli për aksionin kundër ndërtimeve pa leje në bregdet.