Situata ekonomike, investimet amerikane dhe projekti i Skavicës

Gazetari Angelo Haruni ishte i ftuar në Dita Jonë, ku foli për Skavicën, një projekt i vjetër që do të investohet nga amerikanët. Po ashtu, ai foli edhe për marrëveshjet e nënshkruara javën e shkuar mes Shqipërisë dhe Kosovës, si dhe për anketën e buxheteve familjare, diçka që na intereson të gjithëve.