Situata energjetike, reshjet përmirësojnë prurjet në kaskadën e Drinit

Reshjet e fundit të shiut që kanë përfshirë vendin dhe veçanërisht ato mbi pellgun ujëmbledhës të lumit Drin kanë përmirësuar ndjeshëm situatën hidroenergjetike. Sipas të dhënave të Korporatës Elektroenergjetike Shqiptare, niveli i prurjeve në kaskadë ditën e hënë arriti në 525 m3/s.