Situata hidrike dhe skenarët e dimrit

Publikuar më: 21/9/2022, ora 10:08

Situata hidrike dhe skenarët e dimrit

Publikuar më: 21/9/2022, ora 10:08

Për situatën energjetike në vend foli në Ditarin e mëngjesit producentja ekzekutive e biznesit në A2 CNN, Aurora Sulçe.