Situata kaotike, Agim Canaj jep alarmin: Futbolli në rrezik ekzistence

Prej afro dy dekadash në training, një duzinë skuadrash të drejtuara në karrierë, mes të cilave disa herë në stolin e Dinamos e Vllaznisë. Agim Canaj e njeh shumë mirë realitetin e futbollit shqiptar dhe përpara një sezoni që rrezikon të dështojë ende pa nisur, jep alarmin.