Situata kriminale në vend, Komisioni i sigurisë thërret në seancë dëgjimore Çuçin dhe Gledis Nanon

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:01

Situata kriminale në vend, Komisioni i sigurisë thërret në seancë dëgjimore Çuçin dhe Gledis Nanon

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:01

Komisioni i Sigurisë Kombëtare ka thirrur në seancë dëgjimore ministrin e brendshëm Çuçi dhe ish-drejtorin e Policisë Gledis Nano për situatën kriminale në vend. Këtë e ka pohuar nënkryetari i komisionit Ferdinand Xhaferraj, i cili hodhi akuza se policia e shtetit edhe e lidhur me krimin në vend.

Situata kriminale në vend, Komisioni i sigurisë thërret në seancë dëgjimore Çuçin dhe Gledis Nanon

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:01

Komisioni i Sigurisë Kombëtare ka thirrur në seancë dëgjimore ministrin e brendshëm Çuçi dhe ish-drejtorin e Policisë Gledis Nano për situatën kriminale në vend. Këtë e ka pohuar nënkryetari i komisionit Ferdinand Xhaferraj, i cili hodhi akuza se policia e shtetit edhe e lidhur me krimin në vend.