Situata kritike nga Covid-19, Tomini: Jemi në transmetim komunitar, karantina guri i fundit

Shqipëria po përballet me situatën më të vështirë nga pandemia që prej fillimit të saj. Koronavirusi dhe mutacionet e tij ende të pakonfirmuar kanë kaluar në trasmetim komunitar.