Situata me Covid-19 në Elbasan, fluks në spital dhe qendra shëndetësore

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:40

Situata me Covid-19 në Elbasan, fluks në spital dhe qendra shëndetësore

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:40

Edhe në Elbasan personeli mjekësor në qendra shëndetësore, poliklinika dhe spitalin rajonal po përballen me një fluks në rritje të personave që rezultojnë pozitiv me Covid 19. Një në dy apo tre persona të testuar rezulton i infektuar me koronavirus. Kjo ka bërë që të shtohet numri i personave që kërkojnë ndihmë në urgjencë, si dhe i atyre që shtrohen në spital.

Situata me Covid-19 në Elbasan, fluks në spital dhe qendra shëndetësore

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:40

Edhe në Elbasan personeli mjekësor në qendra shëndetësore, poliklinika dhe spitalin rajonal po përballen me një fluks në rritje të personave që rezultojnë pozitiv me Covid 19. Një në dy apo tre persona të testuar rezulton i infektuar me koronavirus. Kjo ka bërë që të shtohet numri i personave që kërkojnë ndihmë në urgjencë, si dhe i atyre që shtrohen në spital.