Situata me pandeminë, biznesi i druhet ashpërsimit të masave kufizuese

Bizneset i druhen masave të reja kufizuese që mund të vendosë në zbatim Komiteti Teknik i Ekspertëve, nisur nga shifrat e fundit të infektimeve. Pas vendimit të kësaj jave për shkurtimin e fashës së aktivitetit deri në orën 23:00, sektorët e tregtisë dhe shërbimeve shprehen se masat shtesë do të rëndonin ndjeshëm gjendjen e tyre financiare.