Situata me Shoqatën e Bashkive, Krasniqi: Gjykata ka lajmëruar datën për nisjen e procedurës, veprimet e tjera nuk kanë vlerë

Analisti Afrim Krasniqi ka komentuar në “Absolut 4” situatën me Shoqatën e Bashkive të Shqipërisë, ku u shkarkua nga pozicioni i Kryetares Voltana Ademi dhe u emërua Pjerin Ndreu.

Krasniqi deklaroi se që në momentin që gjykata ka lajmëruar një datë për nisjen e procedurës, të gjitha veprimet e tjera nuk kanë vlerë juridike.