Situata në Ballkan, Mediu: Politika e jashtme e shqiptarëve në rajon duhet të formësohet

Publikuar më: 12/11/2021, ora 22:12

Situata në Ballkan, Mediu: Politika e jashtme e shqiptarëve në rajon duhet të formësohet

Publikuar më: 12/11/2021, ora 22:12

Një ndër pikat e rezolutës së depozituar nga Fatmir Mediu në Kuvend për tensionimin e situatës në Ballkan ishte dhe krijimi i një forumi ndërparlamentar mes forcave parlamentare shqiptare në këtë rajon. Kreu i PR shprehet se është shumë e rëndësishme që politika e shqiptarëve në rajon të formësohet për realizimin e qëllimit kombëtar.

Situata në Ballkan, Mediu: Politika e jashtme e shqiptarëve në rajon duhet të formësohet

Publikuar më: 12/11/2021, ora 22:12

Një ndër pikat e rezolutës së depozituar nga Fatmir Mediu në Kuvend për tensionimin e situatës në Ballkan ishte dhe krijimi i një forumi ndërparlamentar mes forcave parlamentare shqiptare në këtë rajon. Kreu i PR shprehet se është shumë e rëndësishme që politika e shqiptarëve në rajon të formësohet për realizimin e qëllimit kombëtar.