Situata në kaskadën e Drinit, rriten prurjet, por jo prodhimi i energjisë

Publikuar më: 2/12/2021, ora 12:37

Situata në kaskadën e Drinit, rriten prurjet, por jo prodhimi i energjisë

Publikuar më: 2/12/2021, ora 12:37

Reshjet e ditëve të fundit të shiut dhe dëborës kanë përmirësuar situatën hidrike pranë ujëmbledhësve në hidrocentralet në veri të vendit. Krahasuar me fundin e shtatorit, prurjet në kaskadën e Drinit ku operojnë tre hidrocentralet e Komanit, Fierzës dhe Vaut të Dejës, thuajse janë dhjetëfishuar.

Situata në kaskadën e Drinit, rriten prurjet, por jo prodhimi i energjisë

Publikuar më: 2/12/2021, ora 12:37

Reshjet e ditëve të fundit të shiut dhe dëborës kanë përmirësuar situatën hidrike pranë ujëmbledhësve në hidrocentralet në veri të vendit. Krahasuar me fundin e shtatorit, prurjet në kaskadën e Drinit ku operojnë tre hidrocentralet e Komanit, Fierzës dhe Vaut të Dejës, thuajse janë dhjetëfishuar.