Situata në KZAZ, a do të ketë zgjedhje?

Publikuar më: 20/6/2019, ora 11:35

Situata në KZAZ, a do të ketë zgjedhje?

Publikuar më: 20/6/2019, ora 11:35

Të ftuar në A2 Business Week deputeti i PS-së, Ervin Bushati dhe Aranita Brahaj, drejtuese e Open Data Albania