Situata në Maqedoninë e Veriut dhe rruga drejt BE

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 15:07

Situata në Maqedoninë e Veriut dhe rruga drejt BE

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 15:07

Analisti Fejzi Hajdari komenton zhvillimet politike të fundit në vendin fqinj.