Situata në PD, deputetët e përjashtuar nuk njohin vendimin e kryesisë

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:47

Situata në PD, deputetët e përjashtuar nuk njohin vendimin e kryesisë

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:47

Sali Berisha dhe mbështetësit e tij nuk e njohin vendimin e marrë nga kryesia e PD. Sipas tyre vendimet që dalin nga një kryetar i shkarkuar me referendum nuk janë legjitime. Ata paralajmërojnë rikthimin në protesta dhe vijimin e kauzës për largimin e Bashës.

Situata në PD, deputetët e përjashtuar nuk njohin vendimin e kryesisë

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:47

Sali Berisha dhe mbështetësit e tij nuk e njohin vendimin e marrë nga kryesia e PD. Sipas tyre vendimet që dalin nga një kryetar i shkarkuar me referendum nuk janë legjitime. Ata paralajmërojnë rikthimin në protesta dhe vijimin e kauzës për largimin e Bashës.