Situata në PD, Kadilli: Tashmë kemi de facto dy parti, secili po mendon për veten e vet

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:22

Situata në PD, Kadilli: Tashmë kemi de facto dy parti, secili po mendon për veten e vet

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:22

Tashmë kemi dy data për Kuvendin e Partisë Demokratike, në 11 dhjetor për Sali Berishën, dhe 18 dhjetor për Lulzim Bashën. Për Fatbardh Kadillin, tashmë iniciator i Iniciativës Demokratike por edhe ish-kandidat për lidershipin e partisë më të madhe në opozitë, kjo është e papranueshme. As Basha as Berisha nuk janë zgjidhje, as njeri as tjetri nuk bëhen kryeministër, nuk ia kanë arritur bashkë, jo më të ndarë”, thotë Kadilli, i ftuar në A2 CNN

Situata në PD, Kadilli: Tashmë kemi de facto dy parti, secili po mendon për veten e vet

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:22

Tashmë kemi dy data për Kuvendin e Partisë Demokratike, në 11 dhjetor për Sali Berishën, dhe 18 dhjetor për Lulzim Bashën. Për Fatbardh Kadillin, tashmë iniciator i Iniciativës Demokratike por edhe ish-kandidat për lidershipin e partisë më të madhe në opozitë, kjo është e papranueshme. As Basha as Berisha nuk janë zgjidhje, as njeri as tjetri nuk bëhen kryeministër, nuk ia kanë arritur bashkë, jo më të ndarë”, thotë Kadilli, i ftuar në A2 CNN