Situata në veri të Kosovës, Elezi: Marrëdhëniet me SHBA në nivele të ulëta

Publikuar më: 26/5/2023, ora 23:18

Situata në veri të Kosovës, Elezi: Marrëdhëniet me SHBA në nivele të ulëta

Publikuar më: 26/5/2023, ora 23:18

Bedri Elezi, ekspert sigurie, komentoi në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN tensionet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë.