Situata në veri të Kosovës, Meta akuza Ramës: Mos bëj avokatin e Serbisë në Tiranë

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:46

Situata në veri të Kosovës, Meta akuza Ramës: Mos bëj avokatin e Serbisë në Tiranë

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:46

Situata e krijuar mbrëmjen e djeshme në veri të Kosovës është një tensionim artificial me urdhër të Beogradit. Kështu e ka konsideruar kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, situatën në Kosovë. Në një deklaratë për mediat, Meta akuzoi Serbinë se sa herë gjendet në pozita jo të favorshme dhe i duhet të pranojë marrëveshjet që vetë ka firmosur në Bruksel, përdor grupe kriminale në veri për të destabilizuar Kosovën dhe rajonin.

Situata në veri të Kosovës, Meta akuza Ramës: Mos bëj avokatin e Serbisë në Tiranë

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:46

Situata e krijuar mbrëmjen e djeshme në veri të Kosovës është një tensionim artificial me urdhër të Beogradit. Kështu e ka konsideruar kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, situatën në Kosovë. Në një deklaratë për mediat, Meta akuzoi Serbinë se sa herë gjendet në pozita jo të favorshme dhe i duhet të pranojë marrëveshjet që vetë ka firmosur në Bruksel, përdor grupe kriminale në veri për të destabilizuar Kosovën dhe rajonin.